Επικαιρότητα

Επιτυχημένη για ακόμα μια χρονιά η έκθεση Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα

Η περσινή αναβολή της μεγάλης έκθεσης Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα είχε εντείνει την αδημονία του κλαδικού κοινού να παρευρεθεί στην έκθεση-θεσμό για το τουριστικό δώρο, η οποία φέτος επέστρεψε με νέο αέρα!

Από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου η έκθεση Λαϊκή Τέχνη έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO αποτελώντας το βασικό τόπο συγκέντρωσης των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουριστικού δώρου. Πέντε μέρες γεμάτες με προσοδοφόρες επαγγελματικές επαφές με κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλες τις νέες τάσεις και τα νέα προϊόντα που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη τουριστική σεζόν.

Η έκθεση Λαϊκή Τέχνη – Τέχνημα και φέτος φιλοξένησε τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο του τουριστικού δώρου κι επικεντρώθηκε στην ανταλλαγή γνώσεων κι ιδεών, αποτελώντας παράλληλα ένα κανάλι διαλόγου μεταξύ των επαγγελματιών, αλλά και των επισκεπτών που τίμησαν την έκθεση με την παρουσία τους. Οι σχεδόν 100 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πλήθος επισκεπτών και τις 5 μέρες της έκθεσης σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που ενισχύει τις κλαδικές συνεργασίες. Όσοι θέλετε να δείτε την τεράστια γκάμα προϊόντων που φιλοξενήθηκε τις ημέρες της έκθεσης στα περίπτερα των εκθετών, κάντε απλά ένα κλικ εδώ: https://handicraftgreece.gr/proionta/

Κι αυτή τη χρονιά η έκθεση «Λαϊκή Τέχνη» απέδειξε πως καλύπτει διαχρονικά τις ανάγκες του κλάδου, αποτελώντας παράλληλα βασικό πυλώνα τόσο για την εξέλιξη του κλάδου, όσο και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα! Σας περιμένουμε όλους ξανά την επόμενη χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση