Επικαιρότητα

Η μεγάλη έκθεση Λαϊκή Τέχνη επιστρέφει!

Η μεγάλη έκθεση Λαϊκή Τέχνη έπειτα από την πανδημία του κορονοϊού επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του τουριστικού εμπορίου να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο ευρύ κοινό.

Από το 1983 όπου και υλοποιήθηκε η πρώτη έκθεση άρχισαν να μπαίνουν οι βάσεις για μια έκθεση πρότυπο, που ακόμα και τώρα εντυπωσιάζει τους χιλιάδες επισκέπτες της με τις υπέροχες δημιουργίες, την ποιότητα των προϊόντων, την μοναδικότητα των υλικών, αλλά και τον εμπνευσμένο τελικό σχεδιασμό. Από τις 12 έως και τις 16 Ιανουαρίου 2022 η έκθεση Λαϊκή Τέχνη 2022 θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της στο COVID Shield Metropolitan Expo Center.

εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, αποτελώντας πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας και τους επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης. Μέσα από την έκθεση δημιουργούνται σημαντικές Β2Β επαφές, που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να προωθήσουν τη δουλειά τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Στην Λαϊκή Τέχνη 2022, θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ελληνικής παράδοσης, όλα χαρακτηριστικές κατασκευές μεγάλης αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα. Με τον τουρισμό να αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ελληνική οικονομία η έκθεση Λαϊκή Τέχνη 2022 είναι το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να ενισχύσουν περαιτέρω την επαγγελματική τους δράση. Για να την επισκεφθείτε κάντε κλικ εδώ.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για τους εμπορικούς επισκέπτες από την Τετάρτη 12 έως και την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 από τις 10:00 έως τις 20:00!

Αφήστε μια απάντηση