Επικαιρότητα

Έκθεση Λαϊκή Τέχνη: Αισιοδοξία και σιγουριά για την επιτυχία

Μετά την επιβεβλημένη αναβολή της την προηγούμενη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κορυφαία έκθεση στον κλάδο του τουριστικού δώρου «Λαϊκή Τέχνη»,  επιστρέφει με νέο αέρα, ακολουθώντας παράλληλα όλα τα μέτρα ασφαλείας για την επιτυχημένη διεξαγωγής της.    

Η επιτυχία των προηγούμενων ετών έχει δημιουργήσει αυξημένες προσδοκίες και για τη φετινή, με τον επιχειρηματικό κόσμο να αδημονεί για νέες επαφές και για επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες σε όλα τα επίπεδα. Οι κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο του τουριστικού δώρου επιστρέφουν με το άνοιγμα της αγοράς ακόμα πιο δυναμικά, πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών τους. Στο πλαίσιο αυτό δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους εκφράζοντας την πρόθεση τους να εκθέσουν σε ακόμα μια διοργάνωση τις νέες δημιουργίες τους. Γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η «Λαϊκή Τέχνη»  καλύπτει διαχρονικά τις ανάγκες του κλάδου, αποτελώντας παράλληλα βασικό πυλώνα τόσο για την εξέλιξη του κλάδου όσο και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα!

Σύσσωμο το Δ.Σ. του σωματείου της Πανελλήνιας Έκθεσης Βιοτεχνών Λαϊκής Τέχνης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους εμπλεκομένους (εκθέτες, επισκέπτες και εργαζόμενους) και σε συνεργασία με το πιστοποιημένο με Covid Shield εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια όλων. Με τις προσδοκίες να είναι αυξημένες, αναμένεται να απολαύσουμε για ακόμα μια φορά μια επιτυχημένη έκθεση!

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά! Πατήστε εδώ για να λάβετε τη δωρεάν πρόσκληση σας!

 

Αφήστε μια απάντηση