Επικαιρότητα

Βιδάλη Στάη Ιωάννα: Με σεβασμό στην παράδοση & με μεγάλη αγάπη για την Ορθοδοξία

Μια εταιρεία που γεννήθηκε στο νησί ορόσημο για την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση το 1993 κι έκτοτε «άνοιξε» τα φτερά της και έφερε τα είδη λατρείας της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Τα πρώτα βήματα της εταιρείας Βιδάλη Στάη Ιωάννα έγιναν πριν από περίπου 30 χρόνια σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των ειδών λατρείας της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης στο νησί της Τήνου. Στο νησί όπου επέλεξε η Παναγία να φτιάξει το σπίτι της και μεγάλη μερίδα ανθρώπων ζούσαν τις οικογένειες τους από την πώληση μικρών αναμνηστικών ιερών αντικειμένων που απεικόνιζαν την Ιερά Εικόνα της, χωρίς να υπάρχει κάποιο εργαστήριο που να τα κατασκευάζει στην Τήνο. Όπερ κι εγένετο!

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας ήταν η κατασκευή εργόχειρων από υλικά υψηλής ποιότητας που θα άντεχαν στο πέρασμα των ετών. Για το λόγο αυτό η κα. Βιδάλη επιλέγει εξαιρετικά προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιεί (μέταλλο – ασήμι – ξύλο – πηλό κ.τ.λ.), σμιλεύοντας τα με απεριόριστο σεβασμό στην Παναγία και στη θρησκεία μας, αλλά και με σεβασμό προς τον πελάτη που θα τα επιλέξει για το χώρο του.

Η υψηλή ποιότητα που διακρίνει όλα τα προϊόντα της εταιρείας από τη δημιουργία της έως και σήμερα, είναι αυτή που την έχει κάνει να ξεχωρίζει σε περισσότερες από 22 χώρες του εξωτερικού όπου κι εξάγεται το 72% της παραγωγής της, αλλά και σε 2.687 πελάτες της εγχώριας αγοράς. Μερικές από τις δημιουργίες της εταιρείας είναι κατασκευασμένες από φυσητό γυαλί, μέταλλο, ασήμι, ξύλο, κεραμικό με διάφορα θέματα εκκλησιαστικά και τουριστικά κάθε περιοχής.
Όμως η διοίκηση της εταιρείας δεν επαναπαύεται και συνεχώς αναζητά νέους τρόπους να προβάλλει τη δουλειά της, φέρνοντας παράλληλα στην αγορά νέα ποιοτικά προϊόντα. Ενδεικτικό της προσήλωσης της στην ποιότητα είναι τα βραβεία που έχει λάβει, όπως το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο PRESTIGE AND QUALITY από το Υπουργείο Ανάπτυξης το 2008, καθώς και το βραβείο EXCELLENT IMAGE OF ENTERPRISE που απέσπασε το 2009 στην Μαδρίτη.

Η εταιρεία «Βιδάλη Στάη Ιωάννα» ξεκινώντας από την Τήνο κατάφερε να φτάσει στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδος και του εξωτερικού βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι στο έργο της ορθόδοξης χριστιανικής θρησκείας, πάντα με ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που επιτελεί με την δουλειά της.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας «Βιδάλη Στάη Ιωάννα» μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2283024068 & 6944258528, να στείλετε mail στο [email protected] ή να περιηγηθείτε στο site: https://vidali-stai.gr/

Αφήστε μια απάντηση