Επικαιρότητα

Κεραμικά Φουντά: Όταν η παράδοση συναντά την ποιότητα!

Η τέχνη που συναντάται σε όλους τους λαούς στο πέρασμα των ετών είναι η κεραμική. Μια τέχνη δύσκολη, που απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία, αλλά και σεβασμό στο υλικό που έχει ο τεχνίτης στα χέρια του. Αξίες που η εταιρεία «Κεραμικά Φουντά» τις πρεσβεύει και τις διατηρεί αναλλοίωτες στο πέρασμα των ετών.

Στον ελληνικό χώρο, η παράδοση της κεραμικής τέχνης αναφύεται από την προϊστορία και συμπίπτει με την εμφάνιση της προηγμένης πολιτιστικής βαθμίδας του ανθρώπου. Ακμάζει εκρηκτικά κατά την ελληνική αρχαιότητα. Διαφοροποιημένη αργότερα, τη συναντάμε κατά τους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς αιώνες. Στις μέρες μας, η κεραμική φτάνει με μια πλούσια πολυμορφία και επαναπροσδιορίζεται ως χρηστική τέχνη. Με υλικά το χώμα και το νερό, διαπιστευτήρια της Παράδοσης, εξασφαλίζει το οικολογικό διαβατήριό της για τον 21ο αιώνα, αγνοώντας την πρόκληση νέων υλικών και τεχνολογιών. Όλες οι παραπάνω αξίες αποτελούν το καύσιμο για την επιχείρηση, «Κεραμικά Φουντά»! Μια οικογενειακή εταιρεία, με περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας, τόσο στην κεραμική, όσο και στο τουριστικό δώρο.

Στο επίκεντρο ο πελάτης!

Η εταιρεία «Κεραμικά Φουντά» όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της εστιάζει στον πελάτη, ανταποκρινόμενη στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης του κάθε επαγγελματία, φροντίζοντας να ανταποκρίνεται εγκαίρως σε κάθε επιθυμία του. Η ευρεία γνώση της τουριστικής αγοράς, οι άριστες πρώτες ύλες και η υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος έχουν φέρει τα «Κεραμικά Φουντά» στην πρώτη θέση της προτίμησης των επαγγελματιών από τον κλάδο της τουριστικής αγοράς.

Πλουραλισμός προϊόντων για κάθε επαγγελματία

Η εταιρεία «Κεραμικά Φουντά» διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων γύρω από το τουριστικό δώρο και ειδικότερα χειροποίητα κεραμικά και γυάλινα προϊόντα. Η αιχμή του δόρατος της προϊόντικής μας γκάμα είναι η δίκαια κούπα του Πυθαγόρα, όλων των ειδών τα γυαλικά, καντήλια, κούπες, φλιτζάνια καφέ και τσαγιού, μπουκάλια για τσικουδιά, σφηνάκια, αλλά και πολλά διακοσμητικά με το «μάτι».

Πέρα όμως από όλα όσα αναφέραμε παραπάνω το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία του έχει τη δυνατότητα να αναλάβει ακόμα και απαιτητικές ειδικές παραγγελίες με σκοπό να καλύψουν την αγοραστική ανάγκη κάθε τουριστικής αγοράς!

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας «Κεραμικά Φουντά» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2109612628, να στείλετε mail στο [email protected] ή να περιηγηθείτε στο site μας: https://www.fountaceramics.gr/

Αφήστε μια απάντηση