ΣΤΑΗ - ΒΙΔΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Το 1993 ξεκινήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ειδών λατρείας της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης. Η ιδέα της δημιουργίας αυτής ήταν ότι γεννηθήκαμε στο ιερό νησί της Παναγίας, στο νησί όπου επέλεξε η Παναγία να φτιάξει το σπίτι της και μεγάλη μερίδα ανθρώπων ζούσαν τις οικογένειες τους από την πώληση μικρών αναμνηστικών ιερών αντικειμένων που απεικόνιζαν την Ιερά Εικόνα της χωρίς να υπάρχει κάποιο εργαστήριο που να τα κατασκευάζει στην Τήνο.
Τα χριστιανικά μας εργόχειρα δημιουργούνταν από υλικά Α’ ποιότητας (μέταλλο – ασήμι – ξύλο – πηλό κ.τ.λ.) μπορέσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατοχυρωθούμε στην τοπική μας αγορά και βήμα βήμα να ετοιμαζόμαστε για να ξεπηδήσουμε στην εγχώρια αγορά, διεκδικώντας πάντα το καλύτερο με ήθος και σεβασμό κατορθώσαμε να μην υπάρχουν όρια σε αυτό που μας παράγγελναν οι πελάτες μας, δηλαδή όλα τα είδη βυζαντινών εικόνων σε μεγέθη και θέματα. Αντικείμενα φτιαγμένα από φυσητό γυαλί, μέταλλο , ασήμι , ξύλο, κεραμικό με διάφορα θέματα εκκλησιαστικά και τουριστικά κάθε περιοχής.
Απο το 2014 εξάγουμε το 72% της παραγωγής μας σε 22 χώρες στο εξωτερικό και σε 2687 πελάτες στην εγχώρια αγορά.
Όλα αυτά συντέλεσαν στην βοήθεια πολλών οικογενειών που εργάστηκαν σε αυτήν και η συμμετοχή της στην κοινωνία του νησιού ήταν πολλή μεγάλη (από τους μεγαλύτερους οικονομικούς εισαγωγικούς και εξαγωγικούς πνεύμονες του νησιού).
Η μεγαλύτερη προώθηση των προϊόντων μας γίνεται μέσα από διαφημίσεις σε περιοδικά,συμμετοχη σε εκθέσεις, στο διαδίκτυο.
Έχει πάρει βραβεία στην Ελλάδα για την ποιότητα, διαφήμιση, παραγωγή. Το πρώτο βραβείο πανευρωπαϊκά PRESTIGE AND QUALITY στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα από το υπουργείο ανάπτυξης το 2008 και το βραβείο EXCELLENT IMAGE OF ENTERPRISE στην Μαδρίτη το 2009.
Ξεκινώντας από την Τήνο φτάσαμε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδος και του εξωτερικού βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι στο έργο της ορθόδοξης χριστιανικής θρησκείας με ενθουσιασμό πάντα με ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που επιτελούμε με την δουλειά μας.

ΣΤΑΗ ΒΙΔΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΤΗΝΟΣ – Τ.Κ. 84200
ΤΗΛ: 22830 24068
ΚΙΝ : 6944 258528
ΦΑΞ : 22830 29142
EMAIL : [email protected]
FACEBOOK : stai.vidali

ΥΠΟΚ/ΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΙΟΛΟΥ 45Α – ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 10551
ΤΗΛ: 210 3310360

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων