ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ - ΜΑΡΓΑΡΩ

Η εταιρεία ΄Μαργαρώ΄ ιδρύθηκε το 1996 με έδρα την Αθήνα στην Ελλάδα από την Ριζοπούλου Στέλλα. Έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο του χειροποίητου προϊόντος χρησιμοποιώντας σαν πρώτες ύλες πηλό, ξύλο, μέταλλο και άλλα εύπλαστα υλικά.
Με εφόδια την εμπειρία της, τον πρωτότυπο σχεδιασμό, την συνεχή εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, την ανάπτυξη των εγκαταστάσεων της και την συνεχή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της με σύγχρονα μηχανήματα τεχνολογίας, την καθιστά μια από τις πιο καταξιωμένες, σύγχρονες και ευέλικτες κατασκευαστικές εταιρείες στο δώρο και στο σουβενίρ.
Στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία φρέσκων πρωτότυπων σχεδιαστικά σειρών και υψηλής ποιότητας προϊόντων με σκοπό την άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Προσανατολισμός της η εγχώρια αλλά και η διεθνής αγορά στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.
Η εταιρεία διαθέτει κεραμικά, πορσελάνινα, ξύλινα, γυάλινα επιτραπέζια χρηστικά αντικείμενα και souvenirs όπως κούπες, φλυτζάνια καφέ espresso, φλυτζάνια – πιατάκια ελληνικού καφέ, σουβέρ, βάσεις κατσαρόλας, κουτάλες, αλατοπίπερα, τασάκια και πιάτα σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών σχεδιαστικών γραμμών με τοπωνύμιο της επιλογής σας. Δυνατότητα custom παραγγελιών με λογότυπο ή σχέδιο.
Μεγάλη ποικιλία αναμνηστικών δώρων – souvenirs, μεταλλικές καμπάνες, συλλεκτικά κουταλάκια, μαγνήτες και μπρελόκ με τοπωνύμιο.
Δώρα σπιτιού χρήσης και διακόσμησης, custom κατασκευές από ξύλο και plexiglass με κοπή και χάραξη σε μηχανήματα κοπής laser. Ξύλινες επιγραφές και προσωποποιημένα δώρα και αναμνηστικά, σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 168 – ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΤΚ  11142
ΤΗΛ: 210 2530122
FAX: 210 2530182
EMAIL : [email protected]
SITE : www.margaro.gr
FACEBOOK : Margaro souvenirs
INSTAGRAM : margarosouvenirs

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων