ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ ΟΕ - “KOUROS leather”

Η εταιρεία KOUROS, “ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ Ο.Ε.” ιδρύθηκε το 1978 από τα τρία αδέλφια Κουρουνιώτη με σκοπό την δημιουργία της ολοκληρωμένης παραγωγής δερμάτινων ειδών, από την πρωταρχική επεξεργασία του δέρματος έως και την διάθεση του τελικού διαμορφωμένου προϊόντος στην αγορά.
Με εκτενή εμπειρία σε βυρσοδεψικές εργασίες (επεξεργασία δέρματος) η εταιρεία μας εδώ και 34 χρόνια ειδικεύεται σε όλα τα δερμάτινα είδη (τσάντες, πορτοφόλια, ζώνες κα.) ενώ το σχεδιαστικό μας τμήμα καλύπτει όλα τα στυλ γούστων στα δερμάτινα είδη.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει διευρύνει τις δραστηριότητες της ξεκινώντας εισαγωγές δερμάτινων προϊόντων με απώτερο σκοπό την δυνατότητα μας να παρέχουμε στους πελάτες μας την πιο ολοκληρωμένη γκάμα δερμάτινων ειδών στην αγορά ώστε να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις των πελατών μας πράγμα που έχουμε επιτύχει με την προσθήκη εισαγόμενων προϊόντων στην ήδη μεγάλη γκάμα παραγωγής μας.
Τα παραπάνω ευθυγραμμίζονται με την κατεύθυνση των στόχων της εταιρείας μας, που είναι η αναζήτηση των κορυφαίων ποιοτικά επιλογών στο χώρο των δερμάτινων ειδών και η συνεχής προσπάθεια ικανοποίησης των πελατών μας.
Έτσι η εταιρεία μας έχει καταφέρει σε αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει στην ουσία όλη την ελληνική επικράτεια βάζοντας έτσι τις βάσεις για τη συνέχιση της μέχρι τώρα δυναμικής μας πορείας.
Η εταιρεία μας συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς, αναζητώντας νέες συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου μας σε πανελλήνια κλίμακα καθώς και η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών και των πελατών μας.

ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ ΟΕ – KOUROS leather
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΒΥΡΩΝΟΣ 31 – ΖΕΦΥΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ – Τ.Κ. 13461
ΤΗΛ: 210 2313072
ΦΑΞ : 210 2319047
EMAIL : [email protected]  &  [email protected]
SITE : www.kourosleather.gr

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων