ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Το εργαστήριο Βυζαντινών Εικόνων “Αργυρίου”, χρόνια τώρα σας προσφέρει Βυζαντινές Εικόνες απαράμιλλης αισθητικής και υψηλής ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο της Βυζαντινής αγιογραφίας, καθώς και η επιμονή μας στην χρήση παραδοσιακών μεθόδων στην φιλοτέχνηση των εικόνων, είναι απο τα βασικότερα συστατικά της επιτυχημένης μας πορείας μέχρι σήμερα.
Δουλεύοντας πάνω σε καμβά και σε παλιά ξύλα, προσεκτικά επιλεγμένα και κατάλληλα διαμορφωμένα και με την χρήση παλαιών τεχνικών όπως της αυγοτέμπερας και τελικό φινίρισμα με φύλλο χρυσού, κατορθώνουμε να έχουμε την πιο αποτελεσματικη προσέγγιση των πρωτότυπων Αγίων εικόνων που εσείς έχετε επιλέξει.
Αναλαμβάνουμε την φιλοτέχνηση τοιχογραφιών σε ναούς, καθώς και εικόνες που κοσμούν τέμπλα. Η εικόνα δεν είναι μόνο έργο τέχνης, αλλά και αντικείμενο σεβασμού προς το Άγιο πρόσωπο που απεικονίζει.
Συνεχίζουμε με πολύ μεράκι και διάθεση αυτό που ξεκινήσαμε αρκετά χρόνια πριν, προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς πάντα αυτή την ποιότητα που μας έκανε να ξεχωρίζουμε στην προτίμησή σας.
Σας ευχαριστούμε

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΦΙΛΟΘΕΟΥ 6 – ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Τ.Κ. 42100
ΤΗΛ & ΦΑΞ : 24310 72033
ΚΙΝ.: 6994 864813 & 6947 889788
EMAIL : [email protected] 

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων