ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Η εταιρεία μας , είναι μία οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς με έδρα την Ρόδο. Στην παρούσα της μορφή ιδρύθηκε το 1987 κουβαλώντας όμως την εμπειρία του ιδρυτή της, Γιάννη Μελετίου ,από το 1957.
Η αγάπη μας για χειροποίητα είδη χρήσης και διακόσμησης από φυσικά υλικά,  μας οδήγησε  σε αναζητήσεις μακριά από τα στενά όρια της Ρόδου. Κάναμε συνεργασίες με επιλεγμένα εργαστήρια στο εξωτερικό όπου κατασκευάζουμε μέρος της παραγωγής μας πάντα όμως με την επίβλεψη μας και σύμφωνα με τα δικά μας πρότυπα ποιότητας . Προσαρμόσαμε με επιτυχία  μέρος της γκάμας μας στις ανάγκες της τουριστικής αγοράς και βάλαμε τα ξύλινα είδη στην γκάμα των τουριστικών ειδών.
Συμμετέχουμε ανελλιπώς από το 1989 στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του Ιανουαρίου στην Αθήνα και έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στους νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς.
Είμαστε πάντα ανοικτοί σε νέες συνεργασίες και θα χαρούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας και για να εξετάσουμε την δυνατότητα συνεργασίας, παρακαλώ καλέστε μας στο 2241039479 , ή στείλτε μας μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα  [email protected]  και afoimeletiou@otenet.gr

ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε.
ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 82 – Τ.Κ. 85132 – ΡΟΔΟΣ
ΤΗΛ: 22410-39479
ΦΑΞ: 22410-70375
EMAIL: [email protected]
SITE : www.mbtc.gr

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων