ίριδα

Η βιοτεχνία κεραμικών irida δημιουργήθηκε το 1983 απο την Ειρήνη Ιωσηφίδου. Από το 1990 κατασκευάζουμε πρωτότυπες κεραμικές χάντρες και κοσμήματα.
το 2019 συγχωνευτήκαμε με την Ceramat, εταιρεία κατασκευής πηλού Faience και Terracota, του Κωνσταντίνου Κεσετσόγλου, έτσι έχουμε μια πλήρως οργανωμένη κάθετη παραγωγή σε σύγχρονο χώρο και με εξειδικευμένους συνεργάτες.
Συνεχίζουμε να συνδυάζουμε την Ελληνική κεραμική τέχνη με τις σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους κατασκευής και τα προϊόντα μας να διακρίνονται για την πρωτοτυπία, την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τους τιμές.
Οι χειροποίητες κεραμικές δημιουργίες μας περιλαμβάνουν χάντρες, charms, μοτίβα και τις ξεχωριστές χάντρες Αλφάβητο. Κολιέ και βραχιόλια κλασσικά αλλά και μοντέρνας, πρότυπης σχεδίασης. Επίσης κατασκευάζουμε μπρελόκ και κεραμικές χάντρες σκαλιστές με τα τοπωνύμια που είναι μοναδικά αναμνηστικά και ενθυμήματα του τόπου.
Με την φιλική μας συνεργασία και ενώνοντας τις ιδέες σας με τις δικές μας προτάσεις και προϊόντα, πετυχαίνουμε τον κοινό μας στόχο, το κατάστημά σας να είναι πόλος έλξης

irida
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΣΕΤΣΟΓΛΟΥ

ΟΡΦΕΩΣ 131 – ΑΘΗΝΑ – Τ.Κ. 11855
ΤΗΛ : 210 34 74 325
EMAIL : [email protected]
SITE : www.iridabeads.com

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων