ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ

Η Βιοτεχνία χειροποίητων ειδών λαϊκής τέχνης«ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ» ιδρύθηκε το 1982 απο τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ και ασχολείταιμε την παραγωγή μουσειακών αντιγράφων και καλλιτεχνικής αναπαραγωγής αρχαίων ελληνικών έργων.
Αρχαϊκά, πρώιμα κλασσικά, κλασσικά, ελληνιστικά, ρωμαϊκά αλλά και μοντέρνα έργα αποτελούν την πλούσια συλλογή μας με αποκλειστικά
και κατοχυρωμένα σχέδια.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η ποιότητα, η πλούσια συλλογή μας αλλά και η αφοσίωση στην απόδοση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος καταξίωσε την βιοτεχνία μας στις πρωτοπόρες του χώρου.
Η συλλογή μας αποτελείται από: Ανάγλυφα, Προτομές, αγάλματα, Κυκλαδικά ειδώλια, φουρούσια, φωτογραφοθήκες, κηροπήγια, μεταλλικά στεφάνια, μάσκες, ρολόγια, ρωμαϊκά, τοιχογραφίες, ψηφιδωτά, διακοσμητικά, μεταλλικά αγάλματα.
Η βιοτεχνία μας εξάγει αντικείμενα σε χώρες της Ευρώπης (Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ρωσσία κ.α.) στην Αμερική, την Αυστραλία και αλλού.
Επί σειρά ετών είμαστε προμηθευτές των καταστημάτων αφορολόγητων ειδών (Duty Free Shops) στα διεθνή ελληνικά αεροδρόμια και επιλεγμένοι κατασκευαστές για το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων

‘’ΕΡΓΑΝΗ ΑΘΗΝΑ’’
ΕΙΔΗ ΛΑΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 87 – ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Τ.Κ. 17343
ΤΗΛ : 210 9707769
MAIL: [email protected]
SITE: www.erganiathena.gr

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων