ΠΑΪΤΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Chriseida Artworks

Το εργαστήρι εικαστικών τεχνών και αγγειογραφίας Χρυσηίδα, ιδρύθηκε το 2002 στον Πειραιά, όμως οι ιδρυτές του προϋπάρχουν και δρουν στον χώρο της αγγειογραφίας από το 1978.
Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή και ζωγραφική χειροποίητων αγγείων σε όλες τις τεχνοτροπίες. Όπως για παράδειγμα, κλασσικής περιόδου (ερυθρόμορφος, μελανόμορφος ρυθμός)κορινθιακής, γεωμετρικής και μυκηναϊκής εποχής, εμπνευσμένα από την πλούσια ελληνική μυθολογία και ιστορία μας.
Σκοπός και αποστολή της επιχείρησης μας, είναι να συνδυάσουμε την παράδοση και την αισθητική της τέχνης, προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποτυπώσουμε την ιστορική εξέλιξη της κεραμικής, αναδεικνύοντας διαχρονικά την πορεία αυτής της τέχνης. Παράλληλα, ενώνοντας τα κοινά πολιτισμικά στοιχεία του 6ου έως και του 20ου αιώνα, διατηρούμε την ελληνική και παραδοσιακή μας ταυτότητα σε κεραμικά εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένα και ζωγραφισμένα εξ’ ολοκλήρου δια χειρός. Για τον λόγο αυτό, συνοδεύονται με πιστοποιητικό γνησιότητας και αυθεντικότητας από τον Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Πέρα όμως από τον άρτιο σχεδιασμό και την χειροποίητη κατασκευή, ένα ακόμα πλεονέκτημα της εταιρίας μας είναι και η τεχνογνωσία μας στην συσκευασία προϊόντων για την διάθεσή τους στην αγορά ως έτοιμα δώρα.
Kατά τήν διάρκεια της πορείας μας, η επιχείρηση μας έχει συνάψει συνεργασίες με ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών σε όλη τήν Ελλάδα ,καθώς και στο εξωτερικό και έχουμε αποσπάσει την εκτίμηση τών πελατών μας για την συνέπεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Chriseida Artworks
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΪΤΑΡΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 13 – ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Τ.Κ. 18120
ΤΗΛ : 210 4977738
ΚΙΝ : 6937 612141 & 6973 335101
EMAIL: [email protected]
SITE : www.chriseida.com
FACEBOOK : ChriseidaArtworks
INSTAGRAM : chriseidaartworks

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων